— Anna Mäkelä

Kirjasto on lapsiperheen ystävä

2-vuotias tyttäreni on löytänyt kirjaston. Kun äiti penkoo lastenkirjahyllyä, hän menee leikkihuoneen pomppualtaaseen. Ensimmäisellä kerralla lainatut "Jason muuttaa maasta" (Camilla Mickwitzin kirja 80-luvulta!) ja "Sika ja harrastukset" olivat ehdottomat suosikit koko kuukauden ajan. Tällä viikolla haettiin uudet kirjat; mm. Kristiina Louhen "Tomppa kalastaa" ja Mickwitzin "Uusitalojen uusi talo". Itse saan romaanit nykyään arvostelukappaleina KaksPlussan kirjapalstaani varten, joten käyn lähinnä Valtiotieteellisen tiedekunnan kirjastossa lainaamassa tutkimuskirjallisuutta. Vaikka laitammekin mielellämme rahaa kirjoihin, mikään määrä lastenkirjoja ei tunnu riittävän (koska vanhemmat kyllästyvät). Mahtavaa että niitä saa lainata! Kirjaston lastenosasto on kyllä lapsiperheen ystävä.
Jaa sivu: