— Anna Mäkelä

Naisten kesken

Olin eilen Tulva-lehden feministisessä vaalipaneelissa. Oli hauskaa puhua vaihteeksi pelkkää naisasiaa. Seurakin oli hyvää. Kokoomuslainen Lotta Backlund Helsingistä teki hyvän vaikutuksen. Hauska, räväkkä ja pätevän oloinen nainen, joka pystyy nauramaan itselleen julkisesti. Kuka voisi vastustaa ihmistä, jonka vaalimainoksessa lukee "Lotta on suomenruotsalainen alfanaaras" ja iskulause on "isompi ja rohkeampi"? Lotta on suosikkini Kokoomuksen tulevaisuuden puheenjohtajaksi. Myös demarien Susanna Rahkonen esiintyi hyvin edukseen. Hän esitti asiallisia kommentteja ja kritisoi myös omaa puoluettaan. Toivottavasti Susanna saa enemmän ääniä kuin listansa julkkisehdokas. Olen ehkä konservatiivinen, mutta minusta perusjuristin työ julkisella sektorilla pätevöittää politiikkaan paremmin kuin musiikkivideoiden soitto ja dramaattinen avioero. Lisää fiksuja naisia eduskuntaan!
Jaa sivu: