— Anna Mäkelä

Nerokas Eero

Marko Hamilo kirjoittaa aamun Hesarissa, kuinka hänen vaalikoneeseensa vastanneet poliitikot ovat kaihtaneet vastaamista kysymykseen ihanteellisesta hallituspohjasta. Matti Vanhanen on väistänyt ongelman jättämättä vastaamatta koko koneeseen. No, istuvalla pääministerillä on tietysti siihen varaa - ja häntä pitääkin arvioida tekojen, ei vaalikoneissa lausuttujen sanojen perusteella. Nerokas on Eero Heinäluoman vastaus: kokoomus ja keskusta. Oma mielipiteeni on - poliitikkomaisesti - että katsotaan nyt ensin vaalitulos. Vihreille paras hallituspohja on se, johon me mahdumme mukaan ja jonka kanssa saadaan hyvä ohjelma. Vaalitulos on tärkeä myös siksi, että hallituspohjaa eivät tee pelkästään puolueet vaan kansanedustajat. Ja ehdokkaissa on eroja myös eri puolueiden sisällä.
Jaa sivu: