— Anna Mäkelä

Ihana mies ostarilla

Eilisen päivän vietin Espoon Leppävaaran kauppakeskus Sellossa. Jaoin esitteitä kampanjatiimiläisten kanssa ja juttelin ihmisten kanssa. Eräs kolmikymppinen miesekonomi Kauniaisista piti minulle varsin perusteellisen vaalitentin. Hän halusi mm. tietää, milloin väitöskirjani valmistuu ja keitä haluaisin ministereiksi kustakin puolueesta. Perusteellisuutta paremmin minuun teki kuitenkin vaikutuksen hänen mielipiteensä miesten ja naisten epätasa-arvosta työelämässä. ”Nämä naisten asiat pitäisi nyt vihdoinkin hoitaa kuntoon, jotta voitaisiin keskittyä muihin asioihin.” Hän nimittäin halusi paremmat mahdollisuudet nyt 2-vuotiaalle tyttärelleen – ja parempaa menestystä myös yrityksille, jotka pitävät naisia syrjässä eivätkä siis vielä hyödynnä koko potentiaaliaan. Ihana mies!
Jaa sivu: