— Ari Heikkinen

Ilta-Sanomat härskinä – Merikukka riiston kohteena

Ari Heikkinen blogikuva100pxTämän päivän Ilta-Sanomien kannessa on kansanedustajamme Merikukka Forsius otsikolla Avioero oli vaikea. Viihdeuutisten puolella on iso haastattelunomainen juttu Merikukan tuntemuksista eron jälkeen. Jutusta voi saada kuvan, että Merikukka on nyt sopivasti vaalien alla avautunut iltapäivälehdelle saadakseen naamansa lööppiin ja kanteen. Totuus on toisenlainen:

Merikukka on kirjoittanut kokemuksistaan edustajatoverinsa Anni Sinnemäen Yksinhuoltajan päiväkirja -sivuille ja sieltä koko juttu on napattu! Kuvituksena on käytetty vanhoja kuvia ja juttu on kirjoitettu tuoreen haastattelun muotoon. Sentään toimittaja on sen allekirjoittanut nimellään. Copypeistaamisen osaavat näköjään muutkin kuin puhemies. Onko härskimpää tapaa hyödyntää suosittua kansanedustajaa nähty? Kalankääreeksi koko lehti.

Jaa sivu: