— Ari Heikkinen

Korhonen povaa Vihreille jättimenestystä!

Ari Heikkinen blogikuva100pxKeskustan puoluesihteeri Jarmo Korhonen on esittänyt toistaiseksi mielenkiintoisimman vaaliennusteen: hän uskoo demarien valmistelevan vasemmistohallitusta, johon kuuluisi demarien lisäksi Vasemmistoliitto ja me Vihreät. Uskomattoman hienoa, että juuri keskustan puoluesihteeri ennustaa Vihreiden ja vasemmistopuolueiden kasvavan yhteensä yli 100 paikkaan eduskunnassa.

Suoralta kädeltä en usko demarienkaan haaveilevan yli 60 paikasta ja kun kukaan ei usko Vasemmistoliiton vaalivoittoon, täytyy Korhosella olla salattua tietoa Vihreiden kasvamisesta yli 20 eduskuntapaikkaan. Vihreiden omissa keskusteluissa vasemmistohallitus ei ole ollut vaihtoehtojen joukossa, mutta kaipa sitäkin pitää ryhtyä miettimään. Näinköhän vasemmistohallituksen vahvistuksena olisi luontevasti RKP, jonka vajaat 10 paikkaa täydentäisi rintamalle reilun eduskuntaenemmistön?

Kuinkahan pieneksi Korhosen roknoosissa kuihtuukaan Keskusta?
Jaa sivu: