— Ari Heikkinen

Lippos-farssi jatkui puhemiesneuvostossa

Ari Heikkinen blogikuva100pxPuhemies Lipponen jatkaa onnetonta taisteluaan Heidi Hautalaa vastaan. Lipponen vei tänään eduskunnan puhemiesneuvoston päätettäväksi sen, että puhemiehellä on oikeus puhua mitä vaan. Ja niin hän tekeekin.

Puhemiesneuvoston ainoan vihreiden edustajan Tuija Braxin huomio, että luottamuslauseiden antaminen ei kuulu lain mukaan elimen toimialaan, ei tullut noteeratuksi. Tuija kirjautti aivan oikein pöytäkirjaan, että hänen mielestään asiaa ei olisi pitänyt käsitellä.

- Suomen eduskunnan arvovalta on Lipposen toimien myötä saanut aika kolauksen. Toivoa sopii, ettei kansainvälinen media kiinnitä huomiota asiaan, sillä se romahduttaisi Suomen toistaiseksi positiivisen kuvan nykyaikaisena parlamentaarisena demokratiana.
Jaa sivu: