— Ari Heikkinen

Uskomaton ajoitus

Ari Heikkinen blogikuva100pxEihän voimayhtiöiden ydinvoimahanke yllätyksenä tule, mutta kyllä tuo ajoituksen röyhkeys hämmentää: onko härskimpää yritystä vaikuttaa hallitusneuvotteluihin nähty?

Vihreiden hallitustaival ei näytä helpommalta kuin tähän saakka, mutta toisaalta mitään uutta ja erityistähän tässä ei tapahtunut. Käymme siis neuvotteluihin samoilla ajatuksilla kuin tähänkin asti. Meillä on vaaliohjelmaan kirjatut tavoitteet kainalossamme, kun neuvotteluihin mennään. Miten ohjelmaneuvottelut sujuvat, se ratkaisee. Kokonaisuus arvioidaan sitten neuvottelujen jälkeen, jos vielä olemme siinä vaiheessa mukana.

Ja ydinvoimahanketta vastaan taistelemme joka vaiheessa, hallituksessa ja sen ulkopuolella, miten vain. Kun energiankäytön tehostamiseen ja uusiutuviin energiamuotoihin satsataan riittävästi, emme tarvitse lisäydinvoimaa.

Jaa sivu: