— Ari Heikkinen

Kuka maksoi RKP:n kampanjan?

Ari Heikkinen blogikuva100pxRKP:n puheenjohtaja Stefan Wallin ei halua tietää, ketkä hänen puolueensa vaalikampanjan rahoittivat! Ylen ruotsinkielisten TV-uutisten mukaan RKP sai Kaksikielistä Suomea puoltava Stiftelse för det tvåspråkiga Finland  -säätiöltä satojatuhansia euroja, joilla merkittävä osa puolueen eduskuntavaalikampanjasta kustannettiin. Mistä raha säätiölle tulee, ei ole yleisessä tiedossa. Eikä siis RKP:n puheenjohtajakaan ole tietoinen.

Tavallinen äänestäjä voisi kuitenkin olla kiinnostunut siitä, mikä on se koira, joka rkp-häntää heiluttaa.

Uuden hallituksen hallitusohjelmaan kirjattiin: ”Euroopan neuvoston alainen Group of States Against Corruption (CRECO) suorittaa vuonna 2007 Suomessa maatarkastuksen koskien vaali- ja puoluerahoituksen toimivuutta. Hallitus arvioi vaali- ja puoluerahoituksen laki- ja menettelymuutostarpeet CRECO:n antaman suosituksen jälkeen.”

Onpa hyvä, että asiasta vastaava oikeusministeri ei ole RKP:stä. 
Jaa sivu: