— Griinari Leena

Mitä vaalit maksaa!

Tuntuu hurjalta, kun lukee niistä miljoonista, joita puolueet laittavat vaalikampanjoihin! Kyllä siinä mainostoimistot elää, ja media! Mukavaa tietysti, että omat opiskelijani työllistyvät, mutta... Ajatelkaa, jos tämäkin raha laitettaisiin johonkin hyödylliseen, oikeaan asiaan, kuten nuorten mielenterveyspotilaiden jonon lyhentämiseen tai opiskelija-yksinhuoltajien arjen helpottamiseen! Tai keksittäisiin yksinäisille vanhuksille virikkeitä! Siis jopa oikeusministeriö laittaa tähän Nuoret äänestämään -kampanjaansa mielettömiä euromääriä! Ei kai nuoret nyt mainosten avulla mene äänestämään, jos yhteiskunnan normit ei muutenkaan jaksa kiinnostaa! Olisi laitettu tämäkin rana siihen, että autetaan syrjäytymisuhanalaisia nuoria heidän akuuteissa ongelmissaan. Leena Gee, vihreä vaikuttaja Kymenlaaksosta
Jaa sivu: