— Griinari Leena

Antologia julkaistu!

Nyt se sitten on tehty! Monen vuoden unelma on toteutunut! Kotkalaisen kirjallisuuden antologia on julkaistu. Tilaisuus eilen kirjastossa oli onnistunut: suurkiitokset Petri Pietiläiselle, Jari Lipolle ja Pekka Lehtolalle, jotka hoitivat vastuita! Ja kaikille läsnäolijoille! Pitelen tätä Graafisen suunnittelun opiskelijan Milja MÄkisen ja minun yhteistä lasta kädessäni ja istuskelen olohuoneen nojatuolissa, läppäri sylissä ja vieressä ikkunalaudalla mamman ja papan perintöä oleva lukeva tyttö -patsas. Tuntuu hyvältä! Hellahuoneesta maailman merille sai antologian nimenä kiitosta, vaikka sille pitkään yritettiin keksiä dynaamisempaa ja nykykirjallisuutta kuvaavampaa nimeä Pietiläisen Petrin ja Järvelän Jarin kanssa. Silti on siihen itse tyytyväinen. Ja jään odottamaan palautetta sisällöstä. Ja myös huomista Runeberg-raadin päätöstä: tulisiko palkinto vihdoinkin kotkalaiselle kirjailijalle! Pidetään peukkuja!
Jaa sivu: