— Griinari Leena

Jihuu! Halonen ei kannata kuudetta virhettä!

Olipa mukava herätä tänä aamuna lehtien ja radion vaikutuksessa: TArja Halonen ei kannata kuudetta ydinvoimaa. MItenkäs Lipposen suu nyt pannaan! Mahtavaa! Ja toinen mukava ylläri oli Elmeri Kollanuksen näyttävä chatti-väittelyn uutisointi Pikku G:n kanssa Hesarissa. - Tän ison G:n kanssahan se Elmeri on väitellyt myös aika paljon, joten rutiinia löytyy, meiltä molemmilta. Onnittelut Elmerille esilletulosta valtakunnan mediassa! Oma esittelyni KySassa sen sijaan ei ollut ihan niin mukavaa katseltavaa: miten se huumori aina voittaa tuon esteettisyyden vaatimukset! Suostuin tuohon hassuttelukuvaan, vaikka tiesin vatsamakkaran tuossa asennossa korostuvan... Ja sitten jäi jutusta kokonaan pois se syy, miksi karttapallon on minulle tärkeä esine: ihastuin nimittäin lapsena jonkun tutun luona olleeseen karttapalloon. 60-luvun lapsi ei kuitenkaan pyytänyt vanhemmiltaan esinettä, jonka olisi halunnut, mutta 90-luvun äiti halusi tietenkin ostaa pojalleen sen, mitä itse lapsena halusi. Nyt katselen karttapalloa ja ajattelin sen omistajaa tuolla Vietnamissa, Kambodzassa ja kohta Laosissa... Vähän on ikävä!
Jaa sivu: