— Griinari Leena

Vaalisloganeista

Eilen esitettiin tuo meidän Kaakkois-Suomen vihreiden Greens go to Kapakka eli Blondit stagella neljä kertaa Kotkassa ja Haminassa eli oli tavallaan kiertueen huipentuma! Oli muuten parhaita esityksiämme nämä kaksi viimeistä Albertissa ja Kompassissa. Kyllä se liikekeskusten esityksen tuppaa hukkumaan siihen yleiseen hälinään. Tosin ainakin yksi keikka on vielä Jääkotkassa su 4.3. klo 13 - vinkki! ;-) JÄin vain miettimään noita vaalisloganeita, joita tuossa stand up -osuudessakin pohdimme: on tämä isojen puolueiden vaalimainonta kyllä aika egoistista. Keskusta: aivan kuin äänestäisit itseäsi ja demarit: Minä ja Me. Onko niin, että isot puolueet todellakin vain ajavat hereillä olevin hyvinvoivien äänestäjien asioita? Eikö kukaan puolusta pieniä, osattomia ja vähävaraisia. Pidämme ääntä puolestasi - jos olet hyväosainen ja terve! Kokoomuksella on korvat, mutta siihen se sitten jääkin: eivät edes lupaa muuta kuin kuunnella. Tai sitten nämä eläkeläislupaukset - huh! Luvataan hienoin sanakääntein pieniä korotuksia. Paitsi Kuosmanen, joka on keksinyt,miten vedota huolimattomiin kuulijoihin: häneltä tulee lukuja toisensa perään, mutta niissä luvuissa ei ole mitään totuuspohjaa. Puoluetoverinsakin kerran vieressä sanoi, että kehtaispa korjata...
Jaa sivu: