— Griinari Leena

Ai että Pirpana!

Naistenpäivänä oli puhetta politiikan ja työelämän tytöttelystä! Silloin ajattelin, että minulle on vain kerran sattunut niin: kun ensimmäisessä Kotkan kaupunginhallituksen kokouksessa kannatin Tiusasen ehdotusta, hän kokoushuoneesta poistuessamme läpsäytti minua pepulle ja sanoi "Hyvä tyttö!" Muistan yhä sen raivon tunteen. Mutta eipä ole läpsäytys toistunut, kyllä purkaukseni oli sen verran kiivas! ;-) Viime maanantain valtuuston ryhmässä kuulin sen taas: "No mitäs pirpana!" Grrr! Minähän olen arvovaltainen ja vakuuttava kansanedustajaehdokas, enkä perhana soikoon mikään pirpana! Noh, sanoja ei tarkoittanut pahaa, vaan se kuulosti enemmän hellittelynimeltä. Enkä oikeastaan loukkaantunut, mutta silti: kuinka helppo meidän on pienilläkin vivahteilla ja sanan valinnoilla vaikuttaa asioihin, mielentiloista puhumattakaan!
Jaa sivu: