— Griinari Leena

Kohtaamisia toreilla ja turuilla

Tänään oli jotenkin hellyyttävää kohdata kilpakumppaneita eri puolueista sekä Karhulan että Haminan toreilla. Vettä ja räntää tuli taivaan täydeltä, mutta siellä me pienet ehdokkaat keräsimme ääniä kori käsivarrella. Nyt jo tuntuu, että näitä ihmisiä tulee ikävä, kun vaalit on ohi! Onneksi olen maakuntavaltuustossa - nyt on sinnekin ihan erilainen motivaatio, kun tuntee porukkaa ympäri maakuntaa! Se vaan on jotenkin niin huvittaa, kun isotkin miehetkin kulkee kori käsivarrella, että voivat tarjota karkkia tai esitteitä. Tulkin Jarmo on kyllä ehdottomasti tyylikkäin, kun kulkee tälläisen siemenenkylvölaatikon kanssa, joka roikkuu hihnalla olkapäältä ja vatsan edessä ja jakelee näitä pieniä männyntaimiaan! Oli mukava tavata myös vihreitä äänestäjiä, joita koko ajan tulee vastaan enemmän ja enemmän. Ja hienoin kohtaaminen oli, kun tapasin viimeksi neljä vuotta sitten tapaamani miehen Neuvottomasta. Hän halusi silloin esitteitäni jakoon ja nytkin hän vei niitä muutaman kymmenen mukanaan tutuilleen. Sanoin seuranneensa minun "uraani" ja erityisesti nauttineensa kuvasta, jossa kumarran Odella liian suurikaula-aukkoisessa puserossa. Hmmm! Siitä kuvasta olen saanut kuulla niin paljon, että täytyy oikein kiittää Häkkisen Seppoa, kun seuraavaksi tapaamme. :-/ :-) Toisaalta, yksi mies sanoi, että sillä kuvalla sain ainakin sata ääntä lisää! Ehkä tässä pelissä sitten on kaikki keinot sallittuja... tämä tosin ei ollut minun valintani. Mutta jos Häkkisen Seppo ratkaisee tuolla kuvalla minun kansanedustajuuteni, niin olenpa kiitoksen velkaa...
Jaa sivu: