— Griinari Leena

Media portinvartijana

Kyllä on oksettavaa lueskella näitä Kymenlaakson maakuntalehtiä ja pääkirjoituksia. Kun arvon poliittiset toimittajat povaavat läpimenijöitä, niin vihreitä ei edes mainita. Me ollaan pelkkää ilmaa... paitsi Etelä-Karjalassa, jossa edes Laanisen Upi uskoo vihreisiin. Samoin kuulemma joku YLEn toimittaja!! Mutta median valta on suuri. Jos pääkirjoitus asettuu vallassa olevien kannalle, niin kyllä sitä enemmän uskotaan kuin meitä yleisönosastokirjoittajia. VAiko eikö? Se hytinä mikä tuolla kentällä on, tuntuu kuitenkin aika hyvältä. Eiköhän nämä vaalit ole vihdoin täällä Kaakkois-Suomessakin vihreiden lupausten lunastamisen aikaa. Ja aika harva suomalainen kuitenkaan lukee pääkirjoituksia - tässä tilanteessa ehkä onni! Nyt vaan pitäisi saada nämä äänestämiseen turhautuneet mukaan kuvioon!
Jaa sivu: