— Griinari Leena

Romanssivauhkoilua...

Ei voinut olla osumatta silmiin Ilta-Sanomien lööpit Vanhasen ja Merikukan suhteesta. Jotenkin tämä tuntuu niin nuhjuiselta. Siis ei siinä mitään, että kaksi vapaata sinkkua seurustelee ja tapailee. Sekin on ihan ok, että molemmat haluavat salata suhteensa vaalien alla. Mutta jotenkin kävi sääliksi tuota Eija-Riitta Korholaa: miten surullista on, että pitää blogissaan paljastella toisten henkilökohtaisia asioita. Ja juuri näin vaalien alla hän saa itsensä näyttämään hurskastelevalta ja kaksinaamaiselta juoruämmältä. VAnhasen naistenmiesimagoahan tuo paljastus vain lisää - ehkä joku kuitenkin ajattelee, että joutaako hän kunnolla hoitamaan näitä velvollisuuksiaan, kun aina on uusi nainen kierroksessa. Mutta tuskin kauheasti vie uskottavuutta hänen vaalikampanjastaan. Samoin Merikukka nyt on median lemmikki. Ainakin voisi sanoa hänen miesmakunsa parantuneen. Koskahan lööpeissä lukee, että vihreä kansanedustaja Griinari on aloittanut vakavan suhteen Brad Pittin kanssa. Hmm! Ehkä minä tässä nyt vaan kateellisena pohdin muiden asioista ja panettelen. Mutta kyllähän se romanssi maistuisi jo meikäsinkullekin tässä vaiheessa kevättä ja vaalikampanjaa... ;-)
Jaa sivu: