— Griinari Leena

Tiusanen ärhäkkänä YLEn tentistä

Huh! Tulipa tänään kaikenlaista palautetta tuosta YLEn perjantaisesta vaalitentistä, jossa oltiin Eskelisen Juhan kanssa. Yleisesti ihan hyvää ja kommentit, Ai sinä olet se Griinari, saivat ihan positiivisen kaiun tänään JÄä-Kotkassa, kun ihmisiä parveili ympärillä valtavat määrät! :-) Mutta sitten rynnisti Tiusanen paikalle ja aggressiivisella äänensävyllä rupesi haastamaan riitaa: "Luuletko sinä tosiaan olevasi täällä vihrein. Minä voin haastaa sinut milloin tahansa ja voitan vihreydessä". Tähän vieressä ollut Lari tokaisi, että niin, sinun mainoksiasikaan ei erota vihreiden mainoksista! Ja sehän on totta: Tiusasen mainokset ovat aivan vihreitä vailla vasemmistopunaisen häivääkään! Kummallista, pitäisiköhän ehdottaa hänelle loikkaa vihreisiin! ;-) Suurimmat herneet TIusanen oli vetänyt siitä, että sanoin vihreiden eroavan kaikista muista nyt niin "vihertävistä" puolueista sillä, että meillä on todellista asiantuntijuutta, jota muilla puolueilla ei ole. Kysyin, että olettaako hän minun mainitsevan ehkä hänen nimensä vihreiden vaalitentissä, tyyliin "paitsi Tiusanen tietenkin, joka on ympäristövaliokunnan puheenjohtaja". No, eipä ollut siihen lisättävää! TAitaa Tiusasen hermo pettää pikkuhiljaa! Tilanne on aika kutkuttava... odotan tosi mielenkiinnolla huomista lehteä, jossa pitäisi olla tämä alueellisen gallupin tulokset. Niihin nyt tietysti ei kauheasti voi perustaa, mutta silti...
Jaa sivu: