— Heli Järvinen

28.1.07 Lämmintä heittäytymistä Savonlinnassa

Ihana viikko takana täynnä lämmintä heittäytymistä. Tunnelma avautui jo taidelukion avointen ovien päivillä ja vanhempainillassa, joka oli kerännyt väkeä salin täydeltä. Olo oli tyytyväinen, mutta samalla haikea, kun pienenä suppusuuna syntynyt esikoinen alkaa pitkänä naisena valmistautua kohti ylioppilaskirjoituksia. Haikeutta lisäsi, kun näki pitkästä aikaa monia jo synnytysvalmennuksessa samaan aikaan olleita vanhempia. Onnea kaikille teille ja jälkeläisillenne! Sama tunnelma jatkui vihertestin parissa viikonloppuna. Kymmenet ja taas kymmenet ihmiset tulivat testaamaan vihreytensä ja kertomaan kuulumisiaan. Kiitos palautteesta ja myös konkreettisesta lämmikkeestä eli villaisesta huivista! Savonlinnan teatteri jatkoi samalla lämmöllä improvisaatioesityksen parissa. Vaikka tekniikka on vanha, oli hauska nähdä kokeneet näyttelijät heittäytyneenä uudenlaiseen tekemiseen. Alku oli lupaava, ja yleisö heittäytyi samalla mitalla mukaan. Tästä on hyvä jatkaa!
Jaa sivu: