— Heli Järvinen

SUURI KIITOS!

Sunnuntai-illasta 18.3. alkoi pyöritys, jolla ei ole rajoja. Onnitteluja puhelimeen ja sähköpostiin tuli yhteensä yli tuhat, kävijöitä ja kukittajia riitti ja samaan aikaan piti heti valmistella alkavia töitä. Kun samalla viikolla aloitin jo käynnit kalkkikaivoksella, opettajankoulutuslaitoksella ja kuntayhtymässä, on pää ollut juuri niin pyörällä kuin kuvitella saattaa. Silti välillä on tullut mieleen vaali-illan tapahtumat. Ihana savusauna ja avanto ja ystävien väsäämät muikkusoppa ja muut antimet pitivät väen vireessä. Omaa tulosta ei enää osannut jännittää. Olo oli kuin maratonilla kolme kilometriä ennen maalia: työ oli tehty, maitohappo painoi jaloissa, loppukiriin ei enää pysty ja kuitenkin tietää, että maaliin tullaan. Vain loppuaika oli yllätys. Kiitos lopputuloksesta kuuluu ennen kaikkea vahvasti myötäeläneelle kotiväelle sekä tukijoukolle, joka teki aktiivista, värikästä ja hyväntuulista sekä ennen kaikkea omannäköistä kampanjaa. Kiitokset kuuluvat kaikille, mutta erityisen Gran Green Manin arvonimen annan Pentille, joka teki pitkiä päiviä ja uurasti teltan kanssa pyyteettömästi pakkasella, sateella ja välillä paisteessakin! Te teitte tästä mahdollisen, ja nyt toivonkin voivani blogissani pitää teidät ajan tasalla eduskunnan tapahtumista. Siis suuri kiitos!
Jaa sivu: