— Heli Järvinen

Hesarilta tukea Savonlinnan OKL:lle

Harvoin tuntuu viikonloppu yhtä ansaitulta kuin nyt. Takana on neljä puheenvuoroa salissa alueellistamisesta, työttömien rahoista, perusopetuksen rahoista sekä museoiden kurjistumisesta. Lisäksi viikkoa kuormitti täysin käsittämätön ja epäoikeudenmukainen muistio opettajankoulutuspaikkojen tulevaisuudesta, jossa Savonlinnan OKL joutuisi lakkautusuhan alle, sekä talousarvioaloiterumba, josta ei ilman toimeliasta avustajaa olisi selvitty. Nyt kun istun jo kotimatkalla junassa, mieli on jo vähän parempi. Työt tulivat kuin tulivatkin tehtyä ja Helsingin Sanomat vielä tukee meidän itäsuomalaisten käsityksiä OKL:n tulevaisuudesta omassa pääkirjoituksessaan. Nyt voi hetkeksi hengähtää ja valmistautua Nälkäpäivä-kerääjäksi huomisaamuksi.
Jaa sivu: