— Heli Järvinen

Murheellinen päivä

Eilen heti puolen päivän jälkeen paljastui, että Tuusulan Jokelan koululla eivät ole asiat kunnossa. Iltapäivän mittaan tiedot tarkentuivat: lopputuloksena 9 kuollutta. Suomi ja vuosi 2007...uskomatonta. Koulupojan pahanolon ilmaus sai hyvin amerikkalaistyylisen lopun: veriteon suunnittelu nettisivuilla ja toteutus omien kavereiden keskuudessa. Tapahtuma repii haavoja auki ja jättää jälkeensä paljon kysymyksiä. Toivottavasti koulut ja vanhemmat käsittelevät aihetta ja keskustelevat lastensa kanssa tapahtuneesta. Nyt ei voi kuin ilmaista surunsa ja osanottonsa uhrien omaisille, ystäville, koulutovereille ja koulun työntekijöille. Tänään pidämme eduskunnassa hiljaisen hetken uhrien muistolle. Tapahtuman jälkipuinnin aika on vasta tunnekuohun laannuttua.
Jaa sivu: