— Heli Järvinen

Käsittämätöntä lainsäätämistä

Keskustapuolueen eduskuntaryhmän johtaja Timo Kalli osoittaa todella outoa valtiomiesmoraalia omituisilla vaalirahoituslausunnoillaan. Hän oli säätämässä lakia vaalirahoituksen julkistamisesta, mutta ei suostu itse noudattamaan sitä. Ei kuulemma tarvitse, kun ei ole luvassa rankaisua. Vaalirahoituksen julkistamatta jättämistä on kuitenkin vaikea verrata polkupyörällä kypärättä ajoon, toisessa kun menee maine ja kunnia muiden pään sisällä, toisessa taas vaarantuu vain oma pää. Jos ei muuta, niin moraalista selkäsaunaa kommentista tulee jo nyt, ja toivottavasti myös äänestäjiltä kolmen vuoden päästä. Herää vain kysymys, mitähän muitakin lakeja Kalli jättää noudattamatta...Uusin käänne kohusta on se, että Kalli itse vaatii lain tarkentamista. Vaikka asia on hyvä, on vaatimus erikoinen mieheltä, joka voisi näyttää mallia lain noudattamisesta jo nyt.
Jaa sivu: