— Heli Järvinen

Tulossa parhaat Vihreät vaalit!

Lopputulos puolueiden ehdokashankinnasta on ollut erityisen mieluisaa luettavaa Vihreille: ehdokasmäärä nousi 20 prosentilla edellisvaaleista. Etelä-Savo on näyttänyt ehdokashankinnassa hyvää suuntaa. Tästä kiitos kaikille vihreille ja vihertäville. Tulos antaa odottaa myös hyvää lopputulosta lokakuun vaaleissa. Siksi työtä jatketaan nyt häntä heiluen eri puolella Suomea. Viikonloput kannustan omaa maakuntaa ja viikolla kierrän Vihreiden naisten puheenjohtajana ympäri Suomea kannustamassa kaikkia tässä työssä, sillä vihreitä tarvitaan edelleen. Kaikkien tutkimusten mukaan suomalaiset ovat valmiimpia tekemään ilmasto- ja ympäristöratkaisuja kuin poliitikot. Siksi vahvoja vaikuttajia ja ympäristökysymysten edelläkävijöitä kaivataan lisää. Tervetuloa mukaan planeetan parantajaksi!
Jaa sivu: