— Heli Järvinen

Vihreät Naiset 15 vuotta

Olo on kuin teini-ikäisellä eli innokas ja riehakas, kun puheenjohtamani Vihreät Naiset vietti perjantaina 15-vuotisjuhliaan. Juhlan kunniaksi tarjosimme brunssin kahvila Aallon elegantissa tunnelmassa. Vieraita oli lähes 50 ja tarjoilu suorastaan ylellistä. Arjessa riittää silti edelleen töitä. Järjestö on tarpeellinen, sillä vieläkin naisia on kuntien, pörssiyhtiöiden ja päivälehtien johdossa vain reilu kymmenen prosenttia. Lisäksi naisten palkkaeuro on edelleen 80 senttiä ja eläke-euro 75 senttiä. Vihreiden Naisten vetovoimaa kuvaa se, että pelkästään tänä vuonna jäsenmäärämme on kasvanut 67 prosenttia ja kunnallisvaalien ehdokkaista vihdoin 56 prosenttia on naisia! Kauniita lukuja, mutta kun meillä on vielä pirskatin hauskaa keskenämme:) Tervetuloa siis mukaan, jos et vielä ole jäsen.
Jaa sivu: