— Heli Järvinen

Äänestämällä hankit luvan valittaa

Teidän kaikkien, jotka olette löytäneet yhdenkin huonon asian elämästänne omassa kunnassanne kuluneen neljän vuoden aikana, on aika tarttua toimeen ja marssia sunnuntaina käyttämään äänioikeuttanne, sillä asioihin voi saada muutoksia vain toimimalla. Jos et tällä kertaa ehtinyt ilmoittautua ehdokkaaksi, niin toimi edes antamalla äänesi omasta mielestäsi parhaalle ehdokkaalle. Ole kriittinen, tutustu ehdokkaisiin tai edes vaalikoneisiin ja tee päätöksesi, mutta älä jätä äänestysoikeuttasi käyttämättä. Myös eduskunnassa viikko päättyy äänestyksiin, kun käsittelyyn tulee esitys sairausvakuutuslain muuttamisesta. Äänestykseen saattaa joutua myös Kaupthing-mietintö, jolla islantilaispankin suomalaisasiakkaille taataan pankkien avulla talletusturva. Energiaa loppumetreille ja vastuullista kuntapolitiikkaa seuraavaksi neljäksi vuodeksi.
Jaa sivu: