— Heli Järvinen

Terveisiä maakunnasta

Etelä-Savon kansanedustajien maakuntakierros oli tällä kertaa varsin terveyspainotteinen: Vaalijalassa tutustuimme kehitysvammaisten terveydenhuoltoon, Moisiossa psykiatriaan ja Kruunupuistossa kuntoutustoimintaan. Lisäksi sekä Savonlinnan että Mikkelin kaupunginedustajat pitivät meidät hyvin informoituina perusterveydenhuollon sekä erikoissairaanhoidon haasteista. Etenkin erikoissairaanhoidon osalta itäsuomalainen yhteistyö vahvistunee jatkossa roimasti ja aiheesta: jos ihmisellä on mahdollisuus käydä usein elämässään Tallinnassa tai Helsingissä lomamatkalla, miksei sitten kerran elämässään lonkkaleikkauksessa vaikka 300 kilometrin päässä? Avustajani Tiinan järjestämä ohjelma oli monipuolinen ja ikääntyvässä Savossa enemmän kuin ajankohtainen. Nyt perjantaina siirrämme yhteistapahtumien järjestelyvastuun Katri Komille ja hänen avustajalleen, sekä kiitämme Tiinaa.
Jaa sivu: