— Heli Järvinen

Ikävin työpäivä tähän asti

Ei voi ikävämpää päivää opposition sinänsä tärkeä välikysymys saada osakseen kuin eilisen: Koko salillinen kansanedustaja nieleskeli kyynel silmäkulmassa, kun vietimme hiljaista hetkeä kansanedustajan Susanna Haapojan muistoksi. 42-vuotiaan kollegan menehtyminen yllättäen aivoverenvuotoon sai aikaan myös laajan ja aiheellisen keskustelun ja pohdinnan terveydestä, liikkumisesta ja jaksamisesta. Ei nimittäin paljon työsuojeluvaltuutettua hymyilyttäisi, jos hän joutuisi perehtymään kansanedustajan työpäiviin, ruokailutottumuksiin ja työasentoihin. Onneksi tämä on luottamustehtävä, jota ei turhilla terveysvaatimuksilla kuormiteta. Jokainen saa mennä tukka putkella ihan rauhassa.

ilti on pakko omakohtaisestikin miettiä, miten minä, Susannaa vanhempi, omaa terveyttäni vaalin. Jos siis tulette vastaan juoksulenkillä, tiedätte syyn.

Jaa sivu: