— Kerttu Hakala

Junaan

Lähden kohta junaan kohti Mikkeliä ja Otavaa. Haluan nähdä sisaruksia ennen kuin hillittömät vaalikiireet alkaa, sitä ei tiiä milloin on seuraavan kerran viikonloppuna mahdollisuus lähteä jonnekin Oulun vaalipiirin ulkopuolelle. Ja pääsen ratsastamaan! Valtuuston lista tuli. Se oli ennätysohut. Kokkarit oli tehneet hyvän valtuustokyselyn liittyen vanhusten siirtämisiin ympäriinsä, ja kokouksen alussa on pari infoa, mutta muuta asiaa ei sitten juuri olekaan. Sinänsä hyvä, sillä Louna oli ripuloinut mun papereiden päälle... Tai itse asiassa alle. Se oli todennäköisesti yrittänyt peittää jätöksiään niillä papereilla. Ne, jotka tietävät, miltä mun huoneeni semisekaisena näyttää voivat miettiä, miten virkistävää on tulla kotiin väsyneenä puolenyön jälkeen ja huomata että koiralla on ripuli. Ensimmäinen haaste oli löytää se jätös jostakin kaiken tavaran seasta... Mun blogi menee huolestuttavaan suuntaan. Luulen, että kehityn ja kasvan henkisesti reissullani taas ja alan kirjoittaa järkevistä asioista.
Jaa sivu: