— Kerttu Hakala

Kampanjakuulumisia

Tänään on ollut suht energinen päivä. Mulla on vielä kädet valkoisessa kangasvärissä, kun on väsäilty mulle ihan sikasiistejä kampanjapaitoja. Kyllä sitä vaan jaksaa omaan piirrustusjälkeensä ja omaan kuvaansa tykästyä! Bongaa paita sieltä missä on tukiryhmää, tai jos haluat oman niin kysy. Eka julkinen esiintyminen mun omalla paidalla on perjantaina Kastellin lukion paneelissa. Sukupuolineutraali rusettiluistelu etenee sekin: meille on nyt varattu Raatista kenttä la 24.2. Tulee varmasti kivaa, haasteena on tietenkin saada porukkaa mukaan tukiryhmän ulkopuoleltakin. Ainakin kannattais tulla: Tilaisuuden avaa Vuoden puhujanakin palkittu miesaktivistipappi (tattadadaa, kuka arvaa nimen?), saadaan nauttia taitoluistelushowsta (tattadadaa, kuka arvaa esittäjän?), kuumasta mehusta, musiikista... Pakko vielä kertoa melkeinmoka Kalevan vaalikoneen täyttämisestä. Kommentoin susikysymykseen, että "tärkeintä olisi saada aito keskusteluyhteys asukkaiden, virkamiesten ja muiden välille sekä se, että vain häirikköyksilöt ammutaan." Ihi hi hiihii, tihihihii - vastauksia tarkistaessani muutin lausetta hippusen muun muassa tarkentamalla, että "...vain häirikkösudet ammutaan."
Jaa sivu: