— Kerttu Hakala

Oksennus

Joskus sitä mieluummin siivoaisi koiran oksennuksia sängyn alta (parasta muuten on, kun herää siihen koiran yökkäys-ääneen...) kuin öllöttäisi itte tässä oksettavassa olossa. En käsitä miksen voi pysyä terveenä. Pitäis alkaa syödä terveellisemmin, kuntoilla (paitsi että fysioterapeutti määräs polvelle kaks viikkoa lepoa), harrastaa kulttuuria ja nukkua hyvin, mutta minä vaan kärsin unirytmittömyydestä, väsymyksestä ja oksetuksesta. Onneksi tuo pieni eläin pitää mun mieltäni paremmassa kunnossa, koiran helliminenhän todistettavasti parantaa oloa vähintään puolella. Mut oli valittu Rajakylän asukastuvan paneelikeskusteluun. Vihreitä edustaa myös Erkki, toivottavasti muillakin on sanavalmiita tyyppejä paikalla niin saadaan kunnon tulenkatkuinen keskustelu aikaan. Mitään yhteisiä joojoohyrinäpaneeleja ei kukaan jaksa seurata, eikä niissä ole hauska olla keskustelemassakaan. Tervetuloa kuuntelemaan, tilaisuus on siis Rajakylän asukastuvalla 10.3. klo 13!
Jaa sivu: