— Kerttu Hakala

Paha päivä

Pitäisi lähettää kuva sähköpostilla mainokseen. Ongelmat: 1. Kuva on cd:llä, eikä koneen cd-asema toimi. 2. Cd, jolla kuva on, on totaalisen hukassa. 3. Sähköposti ei toimi koska yliopiston palvelin on lysähtänyt. 4. Väsyttää ja ahdistaa, koska olen tänään matkannut Mikkelistä, kiirehtinyt kotiin josta kiirehtinyt kokoukseen, kiirehtinyt bussiin ja yrittänyt ladata bussikorttia joka ei toimi (ja yritin ladata sitä siksi, että toinen bussikorttini meni rikki), kiirehtinyt valtuuston kokoukseen jonka piti olla lyhyt mutta joka kesti kolme tuntia, odottanut yli puoli tuntia bussia kotiin pakkasessa, selvittänyt että Kuhmon paneelia varten mun täytyy huomenna lähteä kotoa heti seitsemän jälkeen ja takaisin tulen yhdeksän jälkeen, ja... Mulla oli monta asiaa, hienoa asiaa jemmassa odottamassa että kirjoitan ne, mutta ne saa siis edelleen odottaa. Yksi totuus kuitenkin kaipaa julistamista: Piirisihteeri on loistava asia olemassa.
Jaa sivu: