— Kerttu Hakala

Angsti

Ärsyttää. Ärrinmurrin rasittaa. Kiire, mutten muista mitä kaikkea piti tehdä. Meinaan valittaa ettei tukiryhmäni muka toimi mutten pääse kuin siihen asti, että "kukaan muu kuin x ja x ja x ja x ja x ... ei tee mitään" ja tajuan, että niitä, jotka tekevät, on ihan sikamonta tyyppiä. Tukijoita ja tsemppaajia riittää, mutta siltikään ei meinaa koko aikaa rahkeet riittää. Onneksi nämä hetket ovat hyvin hetkellisiä. (lukekaa nyt näitä lauseita, ei mitään järkeä) Okei. Olin tänään Kempeleessä ammattikoulun paneelissa, oli ihan mukavaa. Siellä järjestettiin heti paneelin jälkeen nuorisovaalien äänestys, minkä takia olo oli aika kutkuttava. Joku siellä saattoi äänestää minua. Toivon, että useampi. Oli myös lähidemokratiatoimikunnan kokous. Jaoimme alueellista toimintarahaa yhteistyöryhmien käyttöön. Ne pikku hilut, mitä asukastoiminta saa kätösiinsä, käytetään kyllä tarkoin ja harkiten ja todellakin hyödyksi. Aina vaan harmittaa, kuinka vähän sitä jaettavaa on. 60 000 euroa Oulun kaupungin budjetista on melkoisen vähän.
Jaa sivu: