— Kerttu Hakala

Jään testaus

Käytiin Katjan kanssa testaamassa Raatin jää huomista varten. Alkoi toisaalta innostaa huominen luistelutapahtuma, ja toisaalta taas tuli harmistus että näin mahtavan tapahtuman mainostus on jäänyt perin ohueksi. Näin myös Katjan esityksen nyt eka kertaa ja vähänkö olen ylpeä että multa löytyy kotoa tuommonen taitoluisteluvastaava! Itekin olen nyt testannut että luikkiminen onnistuu kohtuudella. On jotenkin niin mun tapaista, että innoissani suunnittelen luistelutapahtumaa ja todellisuudessa en ole luistellut kahteen vuoteen. Mutta mikäs siinä, luistelu on kivaa, ja jos mun pitää järjestää sukupuolineutraali rusettiluistelu jotta mun tulee luisteltua, niin sehän toki sopii. Huomenna on myös Rotuaari-kampanjoinnin aloitus. Tänään oli paneeli ensin Haukiputaalla (lukiolaisille ja amislaisille) ja sitten Oulussa (yleisönä pääosin työpajanuoria). Illalla kävin vielä kuuntelemassa Soininvaaraa perustulosta. Olen kuullut aika lailla saman paketin jo useaan otteeseen, mutta aina sitä vaan jotain uutta avautuu. Mietiskelen keitä kaikkia tuttuja mahtaakaan olla juuri nyt ylioppilaskunnan vuosijuhlissa hepenöimässä, musta tuntuu jännältä etten tänä vuonna itse ole paikalla. Olen kuitenkin tyytyväinen, että säästin rahaa kun en mennyt, ja vielä tyytyväisempi kun säästin aikaa ja voimia kun en tule valvoneeksi tätä yötä. On tosi raukea olo. Juotiin Katjan kanssa iltateet ja syötiin vikat kaksi pullaa hillolla ja kermavaahdolla. Kun on jäädyttänyt varpaansa kunnolla niin unikin tullee nopeasti.
Jaa sivu: