— Kerttu Hakala

Lisää käpyjä

Jos Nahani (koirani) olisi ehdokkaana eduskuntavaaleissa, se varmaankin kampanjoisi ainakin jokaisen aran koiran oikeudesta omiin käpyihin. Sille tärkein kohderyhmä olisi varmaan koirien ammattiluokka ilmoittajat. Nahani puhuisi niiden puolesta, jotka päivästä toiseen jaksavat untenkin keskeltä haukullaan ilmoittaa vieraista ja muista merkittävistä asioista. Bileet onnistuivat loistavasti! Mulla oli yksi hauskimmista baari-illoista ikinä, bändit olivat hyviä ja porukkaakin riitti. Politiikan puhuminen jäi jonkun mielestä jopa liian vähäiseksi, mutta mun mielestä meidän pieni Perustulo-dialogi-trialogi Hakala ja Pulliainen Miljan tenttaamana toimi oikein hyvin ja kaikki perusjutut perustulosta ehdittiin tuoda esiin. Timo kysyi tänään, haluaisinko että he ottaisivat Nahanin hoitoon. Mulla kun pitää aika kiirettä. En oikein osannut vielä vastata - tähän asti Nahani ei ole joutunut vaalien takia olemaan kauheasti yksin, kun Anni ja Oskari ovat auttaneet tarvittaessa. Ja toisaalta tuo pieni otus lisää mun hyvinvointiani ja jaksamistani. Se on myös hyvä syy tulla kotiin kun muuten vois erehtyä kiirehtimään sinne sun tänne ilman minkäänlaista järkeä. Täytyy miettiä.
Jaa sivu: