— Kerttu Hakala

Loistava kampanjapäivä!

Tänään on ollut tosi kivaa. Kävin ensin Oulun seudun ammattikorkeakoululla kampanjoimassa muiden nuorten ehdokkaiden kanssa, ja tapasin aika monta aika mukavaa ihmistä, joista osa jopa oikeasti tuntui kiinnostuvan mun esitteestä ja ajatuksista. Tiskirätit on melko kuumaa kamaa - useampikin osasi jopa kysyä niitä! Päivän paneelikeskustelu oli Oulun lyseon lukiolla. Tapahtuma kuului (eilen olleen Oulaisten paneelin ja monen muun kera) hyvin järjestettyjen paneelien kastiin. Erityisen kivaa lyseolla oli se, että yleisö kommentoi paljon, ja että useampikin tyyppi jäi vielä keskustelemaan ja kyselemään tilaisuuden jälkeen. Kiitos siitä. Illalla oli tiskirättitalkoot. Saatiin taas tehtyä parisataa uutta maatuvaa Kerttu-tiskirättiä, niitä on jaossa huomenna yliopistolla, perjantaina Rotuaarilla ja lauantaina Kajaanissa.
Jaa sivu: