— Kerttu Hakala

Autoveroko alas?

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Eilen oli sitten sankan joukon mielenosoitus siitä, että autoja saa verottaa. Okei, autojen verotusta pitäisi kyllä rukata toimivammaksi, mutta mun mielestäni tuontiveron poistaminen kaikilta autoilta ei missään nimessä ole hyvä vaihtoehto. Hybridi- ja muilta ekoautoilta sen voisi ehkä poistaa. Kuten näette, mielenosoituksemme herätti laajat kansanjoukot barrikaadeille. Hi hii. Perjantaina uudestaan. (Kaveri väitti, että Nahani ehkä vastustaa autoveroa, kun ei näytä kuvassa kauheen innostuneelta, mutta oikeesti se vaan inhoaa autoja sen verran paljon, että olisi halunnut olla metsässä pomppimassa eikä pölyyntymässä kaupungin keskustassa - joo joo!) Mä en ole tänään jaksanut vielä lähteä Rotuaarille kampanjoimaan. Olen vastaillut sähköposteihin kotona ja silitellyt noita rättejä lisää. Laura soitti ja sanoi tulevansa avukseni iltapäivällä, joten kohta kyllä lähden katutyöhön. Sitä ennen ajattelin kuitenkin hyödyntää auringonpaisteen ja käydä keräämässä voimia kävelyllä. Luulen, että Nahani arvostaa valintaani. En vieläkään tiedä, mitä teen ensi viikolla. Haluan levätä ja lomailla, mutta ei olla vielä päätetty ihan varmaksi että minne päin Oskarin kanssa nyt sitten suunnataan. Tarkoitus oli erakoitua eikä sukuloida, mutta kun sukuloimispaikkoja on niin paljon ja erakoitumispaikkoja ei ole löytynyt... Saa nähdä. PS. Olen ylpeä siitä, että mut on noteerattu fiksuksi ehdokkaaksi!
Jaa sivu: