— Kerttu Hakala

Ilmassa ja ilmastopuheissa sensuuria

Hesarissa oli jotenkin käsittämätön uutinen siitä, että ilmastotutkijoiden oikeutta kertoa ilmastoasioista rajataan. Ameriikoissa, juu. Vapaan tulevaisuuden, yksilöllisyyden ja vapaan sanan maassahan ei saa puhua kuin Bushin toiveiden mukaisia. Uutisessa yllättää jonkin verran se, että se ei oikeastaan yllätä, vaan menee saman turhaumuksen ja suuttumuksen piikkiin kuin monet muutkin Bushin suunnalta kuuluvat jutut. Äh. Mietittiin Oskarin kanssa, että pitäiskö mun huone siivota vai olisiko sillä enemmän arvoa installaationa ARS nolla seitsemässä. Tätä nykytaidepläjäystä en viiti jakaa blogini lukijoiden kanssa, mutta tässä kampanjakuva Kajaanista, Timo Krogerus ja minä (näytänkö aina noin pikkutytöltä?) Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Jaa sivu: