— Kerttu Hakala

Iloisia asioita

Mulla on hyvä mieli. Sain vastauksen valtuustoaloitteeseeni äänestyspaikkojen esteettömyydestä. Vastauksessa kerrotaan, että Ouluun on näitä vaaleja varten hankittu uusia äänestyskoppeja, jotka ovat mm. leveämpiä kuin entiset eli niitä on helppo käyttää vaikka liikkuisi pyörätuolilla. Loistavaa! Eilen kävin kirjastossa lukemassa lehtiä, ja silmiini sattui myös Terwareitin juttu Muhoksen lukion järjestämästä paneelista. Jutussa oli haastateltu kuuntelemassa olleita, tässä katkelma:
- Kovasti haluttaisi jo äänestää, totesi Muhoksen lukion toisen vuoden opiskelija Sini Pätsi viime perjantain vaalipaneelin jälkeen. Pätsin oma suosiki paneelissa oli Vihreiden Kerttu hakala. - Hakala toi omat mielipiteensä vahvasti julki ja oli todella vakuuttava, kertaa Pätsi.
Ihana lukea ihan lehdestä asti, että on onnistunut jossain paneelikeskustelussa vakuuttamaan kuulijan. Puoli tuntia sitten alkoi ihan kamalasti jännittää. Illemmalla olen menossa vielä Raksilan marketeille kampanjoimaan, ja huomenna on viimeiset rutistukset Rotuaarilla. Sunnuntaina vietän vaalirauhaa, vaikka tänä vuonna onkin sovittu, että silloinkin saisi kampanjoida. Tiskirätit alkavat olla loppu, juuri sopivasti. Viimeisiin pitää vielä silittää väri kiinni. Pitää muistaa jättää niitä vähän arkistoihin ja lähetellä joillekin tutuille muihin vaalipiireihin. Aurinko paistaa!
Jaa sivu: