— Kerttu Hakala

Lauri Karhuvaara

Lauri Karhuvaara juonsi Kainuun sanomien vaalipaneelin. Ja teki sen huonosti. Minua raivostuttaa paneelit, joissa alussa oikein hehkutetaan että yleisökin pääsee sitten kysymään, ja kuitenkaan ei pidetä huolta siitä että yleisökysymyksille jää aikaa. Är. Monet lukiopaneelit on olleet paremmin järjestettyjä kuin Kainuun sanomien paneeli. Karhuvaaralle kiitos kuitenkin aiemmasta tilaisuudesta Mikkelissä. Hän on osallistunut itsetuntoni kasaamiseen yhden tietokilpailun verran. Olin Tiedesirkus-projektissa töissä, ja siihen kuului tilaisuus kirjastolla. Karhuvaara houkutteli minut tietokilpailun yleisöjoukkueeseen kahden muun ihmisen kanssa, ja me sitten piestiin ne muut joukkueet. Mun vahvuuteni tuossa kisassa oli kalorit. Mä tiesin vastauksen yhteen kysymykseen, missä piti valita mikä laji kuluttaa eniten kaloreita. Ne pari kysymystä, joissa sain joukkueeni vastaamaan väärin, olen jotenkin kummasti unohtanut... PS. Löysin parista koulukiertuepaneelista juttua netistä. Videoklippaukset saa kyllä vähän miettimään, että noinko tyhjiä sitä aina puhuu - väitän, että mulla on monesti enemmänkin asiaa. http://www.rantalakeus.fi/uutinen2.html - tää osoite ei enää toimi, mutta koska uutinen "Harakka keitti huttua Lumijoella" lienee mielenkiintoisempi kuin paneeli kera ehdokas Hakalan, niin klikatkaa kuiteski! http://nk.oulu.fi/docs/templates/uusi_2_palstaa.php3?page_id=4091
Jaa sivu: