— Kerttu Hakala

Nuorisovaalit

Mä pääsin eduskuntaan! Onnea Oulun piiriin myös Latekoe ja Pekka - kolme paikkaa myös oikeemmissa vaaleissa, eiks joo? Odotan innolla varsinaisia äänimääriä, ihan kihisen kiinnostuksesta. Kävin tänään tosi hyvän katukeskustelun. Puhuttiin läpi jäteasioita, ruokajuttuja ja etenkin hedelmöityshoitoasiaa. Kiitos, oli ehkä paras kampanjan aikana käymäni keskustelu, vaikka äänestäjää en ehkä sen perusteella tainnutkaan saada. Sain puhelinvinkin, että illalla olis moottorimarssi auton tuontiveroa vastaan. Taidetaan mennä osoittamaan omaa mieltämme asiasta. Myös pakokaasuja yli kaiken kaihtava pieni piski Nahani on lähes luvannut nousta barrikadeille. Autoverotusta pitää kyllä uudistaa, mutta tuontiveron poistaminen ei mielestäni tukisi yksityisautoilun vähentämistä eikä edes olisi riittävä kannustin hybridi- ja muiden ekoautojen hankintaan.
Jaa sivu: