— Kerttu Hakala

Tänään aiheenamme luukutus.

Heräsin eilen hillittömän aikaisin (mulle puoli seitsemän on siis hillitöntä). Olen jotenkin niin täpinöissäni vaaleista, etten malta nukkua pitkään. Kävin sitten koiran kanssa aamulenkillä jakamassa mun flaijeria, piirin vaalilehteä ja vihreetä lankaa (kera ViNOn vaalilehden) postilaatikkoihin ja -luukkuihin. Luukuttaminen on fyysisesti aika rankkaa. Eiliseltä jäi niskat niin jumiin, että päätä on kivistänyt koko päivän. Tänään totesin homman vaarallisuuden myös leuallani, joka tömähti yhden talon ovella betoniin - au, pitikö laittaa teinitennarit jotka luistaa... Mä olen kuitenkin aika menestyksekäs tuossa hommassa. Huomasin nimittäin jossain vaiheessa luukuttaneeni myös maakilpparien terraarion. Siellä ne tonkii ja mönkii ja turpeen päällä on mun flaijeri, ehkä mä olen unissani tehostunut ja laajentanut mainontaani eläimiin. Ulffilla on ehkis ilmaisjakelukielto tai jotain, koska akvaario on toistaiseksi säästynyt mun teholuukuttamiselta. Appropå eläimet, Nahani oli tänään toista kertaa mukana vaalikodalla. Se käyttäytyi suhteellisen asiallisesti ja sai paljon paijauksia. Lapinkoiraksi se ei liene kovin viallinen husky, koska sitä taas huskyksi luultiin pariinkin otteeseen. Blogi alkaa olla tällaista kampanjahöpinää täynnä, mutta ainakin tää kuvaa hyvin mun elämääni tällä hetkellä. Tän päivän ehkä sykähdyttävin kommentti, kun jaoin tiskirättejä yliopistolla, oli "ai kiitos, olenkin justiin menossa äänestämään sinua". Olipa aika hieno olo!
Jaa sivu: