— Kerttu Hakala

Wihii!

Kiitoksia äänistä! Hyvä mieli! Pääsin ihan just melkis tavotteeseen ja olen tosi tyytyväinen. Toivottavasti Erkki tekee seuraavallakin kaudella yhtä hyvää työtä kuin tällä. Siistiä saada Etelä-Savosta vihreä kansanedustaja! Ja Cronbergin kannatuslukemat oli aika huimat myös, harmi että jäi parista sadasta vajaaksi. Yksi lisäkansanedustaja aikaisempaan on hyvä juttu, ehdottomasti. Hieman häiritsee se, että oikeisto oikeasti nostaa näin vahvasti päätään. Sen huomaa siitä, ketkä kokoomuksessa esim. Oulussa oikeasti sai ääniä: Tuulikki Ukkola ja Lyly Rajala edustavat ainakin mulle todellista kauhu-oikeistoa. Nuorista täydestä pimeydestä pompannut Marko Paalavuo sai enemmän ääniä kuin olisin uskonut - ja nämä äänet kertovat siitä, että nousussa ei ole mikään järkevä Mari-Leena Kairivaara -kokoomus, vaan todellinen rasistinen äärioikeisto. Kuitenkin, hilpeissä tunnelmissa jatketaan valvojaisia ja poistutaan kohta baarin puolelle. Huikeeta!
Jaa sivu: