— Kerttu Hakala

Eläimiä

Nahani Napakettu oli viikonlopun Katselmuksessa maailman hienoin pieni arka koira. Tottelevaisuuskoe (epävirallinen) meni juuri niin hyvin kuin koiruus ja minä osataan, missään liikkeessä ei tullut sen kummempia kommervenkkejä. Uskomaton hassulainen sai 185 pistettä ja olimme kolmansia! En mä taida lähettää sitä Siperiaan. Tosin sen myyntiarvoa voisi tietty lisätä tämä huima menestyminen, ja tällä hetkellä kilohinnalla myyminen kannattaisi (melkein laitoin selkääni tapahtumassa tekstin "Se on jo dieetillä", sen verran paljon hävetti kun oma koira on noin lihava. Tai pyylevä, niin kuin arvostelussa sanottiin). Kaupunginvaltuusto kokousti maata järkyttävissä olosuhteissa. Ihmiset ottivat tilanteen rauhallisesti, mitä nyt valtuutettu Hakala ei meinannut penkissään pysyä, tuijotteli vuoroin puhelintaan ja vuoroin selaili juuri käsiinsä saamaa kirjaa Mediterranean tortoises. Mun uusi kilpikonnanaaraani päätti meinaan munia heti ekana päivänään meillä! Nyt ollaan sitten käyty kiivaita keskusteluja siitä, kumpi on hautomomestari, minä vai Oskari. Puolen tunnin välein kurkataan lämmöt ja kosteudet hautomosta. Ne ei ole ihan vielä asettuneet oikeiksi, joten siinä, miten ne saisi paremmiksi, on tosiaan ollut monta keskustelun paikkaa. Mä olen kateellinen siitä, että Oskari löysi nuo munat, ja muutenkin vähän omistushaluinen. Kuka nyt ei muniaan puolustaisi.
Jaa sivu: