— Kerttu Hakala

Liikkuu

Olikohan se sana oikeasti kinesteettinen? Jos oli, niin olen todella kinesteettinen ihminen. Kun jalat liikkuu, liikkuu aivotkin. Ja joskus niitä jalkoja on pirun vaikea saada liikkumaan (paitsi koiralenkillä, mutta silloin aivot liikkuu lähinnä koirataajuudella). Tänään se onnistui: kävelin keskustaan ja sain matkalla hoidettua hirmu tukun asiaa puhelimitse. Sitä ennen olin jo tehnyt sähköpostirästejä. Suunniteltiin Ranuan retkeä. Oulun vihreät järjestää siis retken Ranuan eläinpuistoon (joo, koska minä halusin sinne) 5.5. Toivottavasti saadaan mukaan paljon iloisia ihmisiä, retket on kivoja. Huomenna kohti Jyväskylää, ensin mummolla yö ja sitten ViNOn liittari la-su. Ja sitten oire siitä, että alan toipua vaaleista: Haluan sanoa kantani yhteen asiaan Oulun kunnallispolitiikassa. Minä en tahdo, että Kiikeli aidataan.
Jaa sivu: