— Kerttu Hakala

Uima-allas

Me kirjotettiin lista siitä, mitä tarvii ostaa. Noin niinkun muuton takia ja muutenkin. Siinä luki ainakin: - kilpikonna - keittiön pöytä ja tuolit - housuja - tennarit (reilun kaupan, eli ei oo ikinä kyllä varaa) - uima-allas - terraarion laajennustarvikkeet - kasvihuone Että näin. Lista oli pidempi, mutta sensuuri iski (tai huono muisti). Kun alleviivasimme, mitä nyt sitten oikeasti tarvitsemme, vain keittiön pöytä ja tuolit saivat viivan. Uima-allas on herättänyt hilpeyttä sekä itsessämme että muissa, mutta selvennykseksi: haluan siis ostaa Ulfille lasten uima-altaan, että se voi polskia kesällä myös ulkona. Rivien välistä voi siis lukea, että olen muuttamassa, uudessa kämpässä on piha, ja että en ole muuttamassa yksin. Politiikkaa ei löydy ees rivien välistä, mä olen saanut hetkeksi tarpeekseni ainakin julkisista poliittisista pohdinnoista. Palaan niihin sitten joskus.
Jaa sivu: