— Kerttu Hakala

Suoraa vihaa ja halveksuntaa

Käyhän se tylsäksi, jos ihmiset sanovat kadulla aina sitä samaa, että "kyllä sinä oot mukava ja teet hyvin töitäsi, mutta en minä oikein tykkää Greenpeacen touhuista...". Tänään päivää virkisti ekaa kertaa suora toteamus, että "Greenpeace on ihan hyvä, mutta en arvosta tuollaisia ihmisiä kuin sinä". Tämä tuli selväksi heti ekalla kerralla kun tyypin kanssa vaihdoin pari sanaa, mutta munhan oli pakko sitten vielä käydä sanomassa että ekaa kertaa joku halveksii suoraan minua eikä järjestöä. Jotenkin haluan aina kohdata tämmöset vaikeat asiat (totta ****ssa se on vaikea handlata, että joku avoimesti vihaa minua), silmästä silmään, jotta pääsisin vähän edes käsiksi siihen, mitä olen tehnyt väärin. Mutta minä en saanut siitä selkoa, joten nyt vain tunnen itseni huonoksi ihmiseksi kun mulla on vihaajia. Höh. En minä kai ala avointa sotaa julistamaan, mutta vähän avoimempi kritiikki vois johtaa maailman ja jopa minun paranemiseen vähän tehokkaammin.
Jaa sivu: