— Kerttu Hakala

Viikonloppu

Ihana viikonloppu! Perjantai meni vielä ihan vaalimeiningeissä, kävin Haukivuoren lukiolla paneelikeskustelussa, jakamassa flaijereita opiskelija-alueelle ja iltasella Otavan kaupoilla kampanjoimassa. Haukivuoresta voisin tehdä ihan kunnollisen merkinnän tänne, mutta sunnuntaimeiningeissäni tyydyn toteamaan Haukivuoresta vain sen, mitä mulla eka tulee siitä aina mieleen: Olen löytänyt aseman viereisestä pusikosta keinutuolin. Sen muistaminen hymyilyttää aina. Eilen mulle tuli ihania vieraita, vanhoja kavereita. Täällä nukkui makkarissa yksi alle vuoden ikäinen tyyppi mun kanssa jo kerhossa olleen äitinsä kanssa ja olohuoneessa siskonpedillä eskarilainen plus sen äiti, johon tutustuttiin lukion alussa, ala-asteajoista asti tuttu ystävä, minä ja koira. Tähän porukkaan sitten toi pienen lisän vielä pari odotuksen alla olevaa ihmislasta... Meinasi kyllä vähän surkeus vallata, kun tuommoselle poppoolle vilkuttaa heipat pihalla. Mutta jospa seuraavan kerran tavattais sitten vaikka keväällä.
Jaa sivu: