— Maija Tuomaala

Tukijoita ja suosittelijoita (ja välähdys teeveessä) - tiedoksi äänestäjilleni

Ystäväni, professori ja tamperelainen valtuutettu Irene Roivainen suosittelee minua äänestäjille (kahden muun eli toisen ystävänsä ja aviopuolisonsa ohella) internetsivuillaan, koska olen TASVINA ry:n puheenjohtaja ja käytännöllinen filosofi. Poikani, assistentti ja jyväskyläläinen varavaltuutettu Antti-Juhani Kaijanaho, jolta olen luvannut kysyä tietoyhteiskuntaa koskevissa asioissa asiantuntijan neuvoa, suosittelee minua blogissaan. Ylen ajankohtainen kakkonen näytti vaalivideostani kaksi pätkää (joten olen teeveestäkin tuttu - ihan ilmaiseks). Kirjoitin tästä (linkkeineen) toisessa blogissani. Pirvi ry, TASVINA ry, Tavi ry ja Vihreät Naiset ry sekä Pirkanmaan NYTKIS (naisjärjestöt yhteistyössä - kvinnoorganisationer i samarbete) ja Pelastakaa lapset ry ovat antaneet minulle tilaa vaali-ilmoituksissaan. Yhdessä ilmoituksessa olin osakkaana Jussi Niinenmaan ja Tarja Puolanteen kanssa. Kansalaistapaamisissa eripuolilla Pirkanmaata, myös kotikaupungissani Tampereella, olen saanut tukea tutuilta ja tuntemattomilta. Kampanjapäällikköni Jenni Mannila ja vegaanipullaa vaalimökille leipova Ulla Rannikkoluoto ovat kannustaneet minua toiminnallaan, samoin tasvinalaiset ja tavilaiset sekä pirviläisetkin ystäväni. Sisarukseni perheineen ja jotkut serkkuni perheineen sekä jotkut ystäväni ovat tukeneet minua käymällä äänestämässä minua kristallipallo.com -sivustossa, jossa pääsin ajoittain jopa eduskuntaan olisi menossa -sivulle yhdeksi kahdestasadasta. Kiitos kaikille. Vaalipäivä on jännittävä. Vietän sen turvallisesti vaalilautakunnan varapuheenjohtajana Etelä-Hervannassa. Joskus iltakymmenen jälkeen pääsen varmaan lähtemään vihreisiin vaalivalvojaisiin yo-talolle.
Jaa sivu: