— Niina Jukkara

Kasvatus- ja opetustoimelle lisää rahaa

Imatralla on 8-9.1 valtuustoseminaari Kylpylässä, missä päätetään taas mistä kasvatus- ja opetustoimi ottaa budjetissa hyväksytyt 380 000 euroa. Lakkautetaanko kouluja ja rakennetaan taas uutta? Milloin loppuu lapsilta ja nuorilta säästäminen? Imatralla järjestetään jo nyt alle keskivertohintojen koko kasvatus- ja opetustoimi. Miksi emme olisi tästä tyytyväisiä ja antaisi kiitosta opettajille ja päivähoidon ohjaajille jotka ovat muutoksien ja paineiden alla jaksaaneet hoitaa työnsä ensiluokkaisesti. Toivon että kaikki valtuutettumme jotka sanovat ajavansa lapsien ja lapsiperheiden etuja uskaltavat avata seminaarissa suunsa ja sanoa että nyt loppuu kasvatus- ja opetustoimen talouden kiristäminen. Annetaan työrauha, mikä heille on jo luvattu viimeeksi rakenteita rustaillessa. 380 000 euroa ei Imatran vuoden budjetissa ole suuren suuri, mutta tuolla tiukille viedylle toimialalle se on äärettömän tärkeä raha, mistä pitää pitää kiinni. Haluan pitää Imatralaiset NYKYISET asukkaat tyytyväisinä ja mielummin peruspalvelut ja lähipalvelut turvaamalla kuin myymällä rantatontteja ulkomaalaisille. Vetovoimainen kaupunki on sellainen missä asukkaat ovat tyytyväisä ja tuntevat tulevansa kuulluiksi. [img_assist|fid=631|thumb=1|alt=Koulutoimen säästöistä|caption=9-v Juhon todistusten jako]
Jaa sivu: